Peugeot Partner с Райфайзен лизинг

Peugeot Partner Leasing Raiffeisen

Възползвайте се от специалната ни оферта за Peugeot Partner в партньорство с Райфайзен Лизинг. За повече информация и индивидуална оферта се обърнете към  най-близкия център Peugeot.

ПРИМЕРНА ОФЕРТА ЗА PARTNER TEPEE

ACTIVE • 1.6 BlueHDi • 100 к.с.

СПЕЦИАЛНА ЦЕНА: 29 427 лева  с ДДС
/цена преди отстъпка 38 912 лева с ДДС/

Възможност за данъчен кредит - N1 хомологация.

Оборудване:  ABS, ESP, климатроник, предни електрически стъкла, електроуправляеми огледала за обратно виждане, регулатор и ограничител на скоростта,  дневни LED светлини, радио / CD / MP3 с управление от волана, регулируема във височина седалка на водача, 2 странични плъзгащи се врати, единична задна врата с отваряемо стъкло, централно заключване, тонирани стъкла, цвят металик и др.


ПРИМЕРЕН ЛИЗИНГОВ ПЛАН:

Първоначална вноска /20%/
5 886 лева
Месечна вноска
276 лева
Период
72 м.
Остатъчна стойност /20%/
5 886 лева
Лихва
2,95%
Годишно оскъпяване
1,89%
Обща сума за периода
33 881 лева

Годишен процент на разходите с включени за целия период: застраховка Каско, лихви, такса финансиране и адм. такса - 12,01%
Лихвеният % е плаващ на база 3- месечен EURIBOR.
Лизинговата оферта важи за бизнес клиенти.

BUY-BACK: предлагаме ви да изкупим обратно вашия стар автомобил независимо от марката му, а вие да закупите нов Peugeot Partner по условията на текущата промоция. Сделката се осъществява бързо и лесно, а вие си спестявате трудностите по намирането на купувач и формалностите при продажбата. Сумата, на която е оценен старият ви автомобил, ще бъде приспадната от първоначалната му вноска.