НОВИЯТ PEUGEOT RIFTER

/image/35/2/peugeot-rifter-1802styp002.384352.jpg

Новият PEUGEOT Rifter разкрива солиден и отличителен стил. Модерният му високотехнологичен интериор, предлагащ забележителни нива на комфорт и адаптивност, ви приканва да се насладите на изцяло ново преживяване на борда.

СТИЛЕН, ИЗЦЯЛО НОВ СИЛУЕТ

/image/35/3/peugeot-rifter-1802styp004.384353.jpg

СТИЛ, ПОДХОДЯЩ ЗА ГРАДА И ЗА ОТКРИТИТЕ ПРОСТРАНСТВА

Без компромис в дизайна. Елегантен, солиден, пъргав и мощен, новият PEUGEOT Rifter MPV е олицетворение на функционалност.
С къс, висок преден капак и увеличен пътен просвет, той смело приема стиловите характеристики на автомобилите, движещи се по всякакви пътища*.
Светлините му с интегрирана светлинна идентификация и вертикалната решетка подчертават балансирания, компактен и динамичен силует.

/image/35/4/peugeot-rifter-1802styp033.384354.jpg

РАЗПОЗНАВАЕМИЯТ СТИЛ НА PEUGEOT

Велико наследство, демонстрирано с гордост. С предна част, типична за най-новите модели на PEUGEOT, и с характерните задни светлини, новият PEUGEOT Rifter се явява нова емблема на Марката. Още по-модерен, този MPV изненадва с GT Line версия, която съчетава стил и елегантност.

ГОТОВ ЗА ДЕЙСТВИЕ

/image/36/2/peugeot-rifter-1802styp028.384362.jpg

PEUGEOT i-COCKPIT®, ИЗКУШЕНИЕ ЗА ШОФИРАНЕ

Открийте по-пъргаво и инстинктивно изживяване при шофиране с PEUGEOT i-Cockpit®, благодарение на компактния волан, бордното табло на нивото на очите и големия 8-инчов сензорен екран*.
Поддържайте контрол на пътя, като се възползвате от по-високата позиция на шофиране и функцията Advanced Grip Control (Усъвършенстван контрол на сцеплението)**.

/image/36/3/peugeot-rifter-1802styp056.384363.jpg

ДВИГАТЕЛИ, КОИТО ПРЕДОСТАВЯТ ПО-ГОЛЯМА СВОБОДА

Открийте едно от най-приятните изживявания при шофиране. Благодарение на своите иновативни дизелови и бензинови двигатели и новата автоматична 8-степенна скоростна кутия EAT8, новият PEUGEOT Rifter MPV предоставя забележителна динамика, комбинирана с увеличена икономия на гориво при шофиране в реални условия.

ИНТЕЛИГЕНТНИ РЕШЕНИЯ ЗА ПО-ГОЛЯМО УЛЕСНЕНИЕ

ИНТЕЛИГЕНТНА АДАПТИВНОСТ ЗА ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО И МЕСТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ

MPV модел, който се адаптира към вашите нужди. Отварящо се задно стъкло, 5 или 7 места, 3 индивидуални, сгъващи се задни седалки* с функция Magic Flat**, обем на багажника от 775 до 3 500 литра***, покрив Zénith® с многобройни места за съхранение:
със своята интелигентна адаптивност новият PEUGEOT Rifter винаги има достатъчно пространство и се товари бързо и лесно.

/image/36/0/peugeot-rifter-1802styp030.384360.jpg

ЛЕСНО И СПОКОЙНО ШОФИРАНЕ

Иновациите са същината на нашето пътническо купе. С 3D свързана навигация, функция Mirror Screen*, услуги PEUGEOT Connect и безжично индуктивно зареждане за вашия смартфон, новият PEUGEOT Rifter може да се похвали с подобрена свързаност. А за по-безопасно шофиране можете да се възползвате от най-новото поколение системи в помощ на водача.

ГАЛЕРИЯ