СЕРВИЗНА ПРОГРАМА PEUGEOT 4+

4+

СЕРВИЗНА ПРОГРАМА 4+

София Франс Ауто осигурява най-добрата поддръжка на автомобилите Peugeot: оторизирани сервизи, обучени специалисти, модерно оборудване. С програма Peugeot 4+, сега във всеки сервизен комплекс на Peugeot ще ви предложат решение, съобразено с бюджета ви, възрастта и пробега на автомобила.

Сервизна програма 4+ ви дава о тстъпка от цената на труда и възможност за избор на оригинални или алтернативни резервни части с гарантирано качество, но на по-ниски цени.

И още:

  • 21 оторизирани сервиза Peugeot
  • Една година официална гаранция за всяка част и ремонт
  • Без разлика дали автомобилът е купен от СФА или от другаде.

С програмата 4+ имате много възможности да спестите, докато получавате най-доброто за своя автомобил и за себе си.

Наметере ни на картата

Възникна проблем. Опитайте по-късно. Ако отново не успеете, моля, свържете се с нас.

Нашите ангажименти

/image/08/1/508-1407pc008.10081.jpg

Ценообразуване

Цената на сервизните услуги в PEUGEOT се формира прозрачно и се комуникира и обсъжда с клиента предварително. За някои от дейностите са разработени изгодни пакети, които са с твърди цени и включват труд и резервни части.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

Без излишни разходи

Сервизните техници в Peugeot ще ви обяснят необходимите ремонти и последващата процедура. Това ви гарантира яснота в действията от страна на нашите специалисти.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

Качество и гаранция

Сервизните специалисти на PEUGEOT са отлично обучени и разполагат с най-доброто оборудване за вашия автомобил. Резервните части са с доказано качество. Твърдо заявяваме това, като даваме гаранция за труда и резервните части.